Boncuk fasulyemiz, Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Çınarcık köyünde, tamamen doğal tarım yöntemleriyle, atalık tohumlar kullanılarak yetiştirilmektedir. Toprağın bereketiyle ve temiz köy havasıyla buluşan bu özel fasulye, diğer türlere göre daha taneli ve dolgun yapısıyla sofralarda fark yaratır.
Hiçbir kimyasal ilaç, katkı maddesi veya koruyucu kullanılmadan, tamamen geleneksel yöntemlerle üretildiği için hem sağlıklı hem de doğaldır. Her biri özenle seçilerek Boncuk fasulye; özellikle zeytinyağlı yemeklerde, haşlamalarda ve garnitürlerde lezzetiyle ön plana çıkar. Taneli yapısı sayesinde hem görsel sunumu hem de doyuruculuğu ile sofralarınıza zenginlik katar.
Net Miktar: 1 kg
Benzer Ürünler
100 ₺